Afspraak maken

Een afspraak kunt u het beste maken via het afsprakenformulier hieronder. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging en op werkdagen binnen 1-2 dagen een voorstel voor een afspraak.

Wilt u toch telefonisch een afspraak maken, dan kunt u bellen met 010 –2681000

Verwijzing Huisarts
Er is voor een eerste afspraak bij de kinderarts altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. 

Declaratie 
Alle kinderen tot 18 jaar vallen binnen de verplichte ziektekostenverzekering en hebben geen eigen risico. Om zorg en behandeling in De Kinderzorg Kliniek te ontvangen is er altijd een verwijsbrief nodig van de huisarts, jeugdarts, of ander medisch specialist.  Met deze verwijsbrief kan u zich aanmelden voor een afspraak bij de KzK.  

Zolang Stichting De Kinderzorg Kliniek geen contract heeft bij verzekeraars zullen wij ‘niet gecontracteerde zorg’ leveren. Dit betekent dat de betaling van de behandeling anders gaat dan u gewend bent bij een bezoek aan de kinderarts in het ziekenhuis. Als uw kind in de KzK is geweest, krijgt u ongeveer 90 dagen na de eerste afspraak de eerste factuur. Deze factuur stuurt u vervolgens naar uw zorgverzekeraar. Zij vergoeden de factuur aan u, waarna u binnen de termijn van 3 weken de factuur voor uw behandeling bij de KzK kunt betalen door het bedrag over te maken op het bankrekeningnummer dat vermeld staat op onze factuur. 
In Nederland zijn er vaste tarieven afgesproken voor de zorg door een kinderarts. Bij de KzK worden dezelfde tarieven in rekening gebracht als in een ziekenhuis.  We kunnen u altijd ondersteunen in dit administratieve proces. 
 

Registratie
Aan de balie registreren en controleren we uw gegevens. We hebben daarvoor het BurgerServiceNummer (BSN) van uw kind nodig. Dit nummer staat op het paspoort of op de identiteitskaart van uw kind. U kunt de verwijsbrief hieronder uploaden. Neem  alsnog het origineel mee. Neem tevens eventuele medicatie mee die uw kind gebruikt.

Afzeggen van een afspraak
Wanneer de afspraak om belangrijke redenen moet worden afgezegd, neem dan zo snel mogelijk contact op met de poli-assistente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (010-2681000) Doe dat uiterlijk 24 uur van tevoren. Doet u dat niet, dan krijgt u een brief met een nieuwe afspraak thuisgestuurd.

Extra kosten vermijden? Kom de afspraak na of zeg tijdig af.
Komt u voor de tweede keer zonder tijdig afzeggen niet op een afspraak? Dan zijn wij genoodzaakt 40 euro onkosten in rekening te brengen. U krijgt een factuur thuisgestuurd die u niet bij de zorgverzekeraar kunt declareren. Voor zéér bijzondere en door u aantoonbare gevallen kunnen we een uitzondering maken.

Afspraak maken of een vraag stellen
Met onderstaand formulier kunt u aangeven dat u een afspraak wilt maken voor uw kind. Ook kunt u met  dit formulier een vraag stellen. Wij nemen vervolgens binnen 1-2 dagen contact met u op.

Invalid Input

Gegevens kind

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Uw gegevens

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Uw afspraak bij De Kinderzorg kliniek

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Handig om te weten

  • Wij werken alleen op afspraak.
  • Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.15 tot 17.00 uur. Voor een eerste afspraak bij een kinderarts heeft u altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig.
  • Wilt u altijd het afspraken formulier op de site volledig invullen? Hier kunt u ook evt. de verwijsbrief uploaden. Graag de originele verwijsbrief meenemen naar uw eerste bezoek in de KzK.
  • Huisartsen/kinderartsen/verwijzers kunnen de verwijsbrief sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bellen u als ouders/verzorgers dan binnen twee dagen op voor het maken van een afspraak. Bent u al in het bezit van een verwijsbrief dan kunt u die dus al uploaden op het afsprakenformulier
  • Afspraak maken? Bel 010 - 2681000 of vul het afspraakformulier in. Bij een eerste afspraak registreren we met hulp van de verwijsbrief de reden van doorverwijzing, de gegevens van het kind (geboortedatum, BSN), huisarts en verzekeringsgegevens.
  • Wilt u deze gegevens, een identiteitsbewijs of bewijs van aangifte, uw actuele verzekeringsbewijs en (eventueel) de originele verwijsbrief bij het eerste bezoek aan De Kinderzorg Kliniek meenemen?
  • Is er voor een afspraak speciale voorbereiding nodig, dan krijgt u hier informatie over van de poli assistente bij het maken van de afspraak.
  • Graag bij ieder bezoek alle actuele medicijnen meenemen.

We proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Bramantestraat 34
3066 BN Rotterdam
010 - 2681000 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.