Corona

Binnen De Kinderzorg Kliniek vinden we het belangrijk dat onze zorg doorgaat in een veilige omgeving. Waarbij we ons volledig laten leiden door de adviezen van het RIVM.

Het is niet meer verplicht een mondneusmasker te dragen bij een bezoek aan De Kinderzorg Kliniek. Wel blijft het belangrijk om 1,5 meter afstand van elkaar te blijven houden en bij binnenkomst de handen te desinfecteren.

Check voor uw bezoek:

  • Heeft u of uw kind Corona klachten? Denk aan klachten zoals koorts, hoesten, kortademigheid, keelpijn of neusverkoudheid.
  • Is één van de gezinsleden besmet met het coronavirus?
  • Zijn er andere oorzaken dat u of uw kind in quarantaine zou moeten? Misschien coronacontact geweest via school of anderen uit uw omgeving?

Wanneer alle vragen hierboven met “nee” beantwoord zijn dan bent u van harte welkom. Indien één van de vragen met “ja“ is beantwoord, neem contact met ons op! Dan zoeken we samen met u naar andere contactmogelijkheden zoals telefonische afspraak of beeldbellen.

Begeleiders

Ouders zijn uiteraard altijd welkom, maar als het kan kom in deze tijd nog met zo min mogelijk begeleiding. Er kan altijd 1 begeleider mee naar binnen in de spreekkamer. De andere begeleiders kunnen dan wachten in de wachtkamer. Natuurlijk is dit afhankelijk van de aard en doel van de afspraak.

Bramantestraat 34
3066 BN Rotterdam
010 - 2681000 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.