Medewerkers

Met plezier stelt het team zich aan u voor:

Marije Wiggers

Kinderarts

Mijn naam is Marije Wiggers. Na mijn opleiding in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam, ben ik sinds 2007 werkzaam als algemeen kinderarts in het IJsselland ziekenhuis te Capelle ad IJssel

Carole Lasham

Kinderarts

Mijn naam is Carole Lasham en ik ben Kinderarts in Tergooi Medisch Centrum. Als algemeen kinderarts zie ik op mijn spreekuur veel ouders met baby’s die excessief huilen/ of beter genoemd baby’s met een regulatie probleem.

Daphne Janssen

Kinderarts

Mijn naam is Daphne Janssen, ik ben opgeleid tot kinderarts in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Tot maart 2022 ben ik werkzaam geweest als kinderarts in het Franciscus Gasthuis en Vlietland. Vanaf juli 2022 werk ik als kinderarts in De Kinderzorg kliniek in het Droomhuis.  

Irene Onvlee

Kinderarts

Mijn naam is Irene Onvlee en ik zal vanaf 2022 als kinderarts werkzaam zijn bij de Kinderzorg Kliniek naast mijn werk als algemeen kinderarts in het IJsselland Ziekenhuis.

Dénise Ligtvoet

GZ-psycholoog

Ik ben Dénise Ligtvoet. Tijdens mijn opleiding Psychologie aan de Universiteit van Tilburg heb ik gewerkt als groepsleidster binnen de gehandicapten zorg. 

Sandjana Parag

Kinder- en Jeugdpsycholoog

Mijn naam is Sandjana Parag en ik ben werkzaam als Kinder- en Jeugdpsycholoog bij De Kinderzorg Kliniek. Tijdens mijn opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik erachter gekomen dat het werken met kinderen mij na aan het hart ligt. 

LIesl Rehbock

Kinderneuroloog

Ik ben opgeleid tot kinderarts in Zuid-Afrika en ben in 2001 samen met mijn echtgenoot naar Nederland verhuisd om te werken als kinderarts. In Nederland deed ik mijn kinderneurologie opleiding in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. 

Christine Smit-Pichler

Verpleegkundig specialist

Ik ben verbonden aan de kinderzorgkliniek en daarnaast werk ik als verpleegkundig specialist Neonatologie in het IJsselland Ziekenhuis. Zowel in het IJsselland Ziekenhuis als ook in de kinderzorgkliniek ben ik  lid van het multidisciplinaire eetteam.

Ruth Hakkenberg

PA

Graag zou ik mezelf even aan u voorstellen. Ik ben Ruth Hakkenberg, werkzaam als physician assistant (PA) kindergeneeskunde in het IJsselland ziekenhuis. Na jaren als PA klinisch verloskundigen gewerkt te hebben in het IJsselland ziekenhuis, heb ik sinds het laatste jaar de oversteek gemaakt naar de kindergeneeskunde. 

Clarinde Nijkamp

Pedagoog

Mijn naam is Clarinde Nijkamp en ik werk als pedagoog en gezinsverpleegkundige bij de Kinderzorgkliniek. In de jaren hiervoor heb ik als jeugdverpleegkundige en pedagoog bij het Centrum voor Jeugd en Gezin gewerkt waar ik met veel plezier ouders en (vooral) jonge kinderen heb begeleid. In deze tijd heb ik ervaren dat het opgroeien en opvoeden van kinderen veel plezier, maar soms ook de nodige hobbels met zich mee brengt.

Ingrid Mimpen

Kinder-diëtiste

Vanaf 2006 werk ik als kinderdiëtist vanuit mijn eigen praktijk Voeding & Zo Rotterdam. Ik begeleid vooral kinderen met een groeiachterstand, met eetproblemen of een eetstoornis, met voedselallergie en/of -intoleranties, met voedingsproblemen door verstandelijke en/of lichamelijke beperking of met kritisch eetgedrag door bv ASS of AD(H)D.

Ingrid Arp

Pre- logopedist

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Ingrid Arp en ik ben sinds 2002 verbonden aan het IJsselland Ziekenhuis als (klinisch) logopedist. Naast de volwassenen die ik daar zie met allerhande logopedische problematiek, heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en (jonge) kinderen met eet- en drinkproblemen. 

Monique Groothuijs

Secretariaat

Mijn naam is Monique Groothuijs en ik ben werkzaam bij het secretariaat van De Kinderzorg Kliniek. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur.

Berlinda Govaarts

Secretariaat

Mijn naam is Berlinda Govaarts en sinds mei 2022 werk ik met veel plezier op het secretariaat bij De Kinderzorg Kliniek. In de jaren hiervoor heb ik in de GGZ (volwassenen) gewerkt maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier gevonden.

Bramantestraat 34
3066 BN Rotterdam
010 - 2681000 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.